Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Δεν ενημερώθηκε έγκαιρα για τα λύματα ο ΟΛΒ

Απάντηση του ΟΛΒ σχετικά με δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας που μέμφεται τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, για τις ενέργειές του σχετικά με τη διοχέτευση λυμάτων στο λιμάνι από τη ΔΕΥΑΜΒ.


Με αφορμή δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας που μέμφεται τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου, για τις ενέργειές του σχετικά με τη διοχέτευση λυμάτων στο λιμάνι από τη ΔΕΥΑΜΒ, οφείλουμε να σημειώσουμε τα εξής:

Παρότι ο ΟΛΒ είναι ο αποδέκτης των λυμάτων, δεν ενημερώθηκε για τις σχεδιαζόμενες ενέργειες από τη ΔΕΥΑΜΒ, όπως θα ήταν προφανές και λογικό.

Αντίθετα η ενημέρωση, από τη ΔΕΥΑΜΒ, έγινε κατόπιν «εορτής» και συγκεκριμένα την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το μεσημέρι, όταν σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου, η διοχέτευση των λυμάτων επρόκειτο να αρχίσει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου το πρωί!

Μάλιστα, η καθυστερημένη ενημέρωση έγινε αφού ο ΟΛΒ είχε προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για να διαπιστώσει τη νομιμότητα ή μη του εγχειρήματος, το οποίο όπως επισημάναμε δεν του είχε γνωστοποιηθεί.

Νομίζουμε ότι είναι αυτονόητη η συνεργασία όλων των φορέων, για το καλό της πόλης του Βόλου και ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου δεν είναι αυτός που την αρνείται ή την αρνήθηκε ποτέ.