Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Ο Ο.Λ.Β. και η έκθεση του Επιμελητηρίου

Το τελευταίο διάστημα από μια μικρή μερίδα του Τύπου εκφράζονται ερωτήματα για τη δυνατότητα του Ο.Λ.Β. Α.Ε. να παραχωρήσει το χώρο του Επιβατικού Σταθμού στο Επιμελητήριο Μαγνησίας για την έκθεση του «Επιχειρηματικού Πανοράματος».

Επειδή αυτά που γράφονται δεν έχουν καμιά σχέση με την αλήθεια ο Ο.Λ.Β. Α.Ε, οφείλει να διευκρινίσει τα εξής:

Για το κτίριο του Επιβατικού Σταθμού έχει γίνει διοικητική παραλαβή για χρήση από τον Οργανισμό Λιμένος και έτσι αξιοποιήθηκε το 2010 για την «Ρεγκάτα» από το Δήμο Βόλου.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ένας από τους σημαντικότερους επίσημους θεσμούς και όχι κάποιος ιδιώτης, ζήτησε την παραχώρηση του Σταθμού για τη διοργάνωση της`Εκθεσης και ο Ο.Λ.Β. Α.Ε. με μόνο κριτήριο τη στήριξη των επαγγελματιών και επιχειρήσεων του Νομού αποφάσισε την παραχώρησή του έναντι συμβολικού τιμήματος.

Στη σύμβαση με το Επιμελητήριο Μαγνησίας αναφέρεται ρητώς πως στον Εμπορικό Σταθμό θα φιλοξενηθεί η έκθεση και δεν θα γίνει καμιά άλλη δράση.

Τα παραπάνω κάνουν φανερό πως ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. ενήργησε με γνώμονα μόνο τα συμφέροντα του νομού και των παραγωγικών δυνάμεων και η παραχώρηση του Επιβατικού Σταθμού εντάσσεται στην προσπάθεια να συμβάλλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης που πλήττει με σφοδρότητα και τις επιχειρήσεις της περιοχής.