Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Πέθανε κτυπημένος από τον καρκίνο ο μέχρι πρόσφατα Τεχνικός Δ/ντης του οργανισμού λιμένος Βόλου

Έφυγε από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο, ο Μανώλης Καμαράτος, Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και μέχρι πρόσφατα Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Οργανισμού λιμένος Βόλου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε το πρώην Λιμενικό Ταμείο Βόλου και στη συνέχεια τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου ΑΕ, φτάνοντας στην κορυφή της ιεραρχίας ως Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας δημιουργός ενός σημαντικού έργου.

Σχεδόν το σύνολο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού που διαθέτει σήμερα το λιμάνι του Βόλου, εγκαταστάθηκε κατά τη διάρκεια της υπέρ 35χρονης υπηρεσίας του και ήταν από τεχνικής πλευράς αποκλειστικά προσωπικό του έργο.

Ως ο μοναδικός Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος στο Λιμένα Βόλου για πολλά έτη, μελέτησε, σχεδίασε και επέβλεψε κάθε ηλεκτρομηχανολογικό έργο που έγινε στο λιμάνι.
Η εντιμότητα, το αίσθημα ευθύνης, η εργατικότητα και η επιστημονική-επαγγελματική κατάρτιση που χαρακτήριζαν όλο τον εργασιακό του βίο απέσπασαν την εκτίμηση και σεβασμό τόσο των συναδέλφων όσο και των συναλλασσομένων με το Λιμένα Βόλου.

Κρητικός στην καταγωγή είχε πρόσφατα συνταξιοδοτηθεί και σχεδίαζε την επιστροφή του στην αγαπημένη του Κρήτη για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του κοντά στα υπόλοιπα πέντε αδέλφια του και το αγαπημένο χωριό τη Μίλατο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου.

Η κηδεία έγινε στην Κρήτη ενώ συνάδελφοί του, ως αντιπροσωπεία στου Συλλόγου των εργαζομένων, στον ΟΛΒ μετέβη στο νησί για να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Στεφάνια έστειλαν η διοίκηση της Ο.Λ.Β. Α.Ε. και οι εργαζόμενοι στο Λιμάνι Βόλου.

Γραφείο τύπου