Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Αύξηση αφίξεων ισραηλινών κρουαζιερόπλοιων το 2013

Στο Βόλο ήρθε την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2012 ο ιδιοκτήτης Mano Shipping, της μεγαλύτερης ισραηλινής εταιρείας στην οργάνωση κρουαζιέρας και ειδικότερα στην οργάνωση κρουαζιερών στην Ελλάδα. (Στη φωτογραφία από αριστερά, ο υπεύθυνος κρουαζιέρας του Ο.Λ.Β., ο καπετάνιος του Golden Iris, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Mano Shipping, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Β. και ο μάνατζερ του κρουαζιερόπλοιου).

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Μάνος έφθασε στο λιμάνι του Βόλου με το κρουαζιερόπλοιο Golden Iris και τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ο.Λ.Β. Α.Ε. κ. Γιάννης Πρίγκος.
Ο κ. Πρίγκος είχε συναντηθεί με τον κ. Μάνο (ο οποίος έχει ελληνικές ρίζες) τον περασμένο Ιούλιο στο Ισραήλ, το οποίο επισκέφθηκε ως μέλος της επιχειρηματικής αποστολής στην οποία συμμετείχαν οι Οργανισμοί Λιμένων Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Βόλου.
Σκοπός της τότε αποστολής ήταν η διερεύνηση και ανάπτυξη συνεργασιών με Ισραηλινές εταιρείες.
Κατά τη χθεσινή τους συνάντηση ο κ. Μάνος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του να αποτελέσει σημαντικός τουριστικός σταθμός ο Βόλος και ενημέρωσε τον κ. Πρίγκο πως από την επόμενη χρονιά προγραμματίζεται αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων από το Ισραήλ στο λιμάνι μας.
Ο ιδιοκτήτης της Mano Shipping συμφώνησε με τον πρόεδρο του Ο.Λ.Β. να επισκεφθεί ξανά το επόμενο διάστημα ξανά το Βόλο και να ξεναγηθεί από τη Διοίκηση του Οργανισμού στο Πήλιο, για να διαπιστώσει τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Μαγνησίας.
Υποσχέθηκε επίσης της ένταση της συνεργασίας της εταιρείας του με το λιμάνι του Βόλου.
Το Golden Iris κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου με 860 επιβάτες, από τους οποίους οι περισσότεροι ισραηλινοί και 350 περίπου μέλη του πληρώματος.