Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Στην παραλία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε. αποφάσισε στη συνεδρίαση της Τετάρτης 21-11-2012 να παραχωρήσει τον λιμενικό χώρο της κεντρικής παραλίας Βόλου (επί της οδού Αργοναυτών και μεταξύ των καθέτων οδών από Τοπάλη έως και Φιλελλήνων), στην Ένωση Εστίασης και Διασκέδασης Νομού Μαγνησίας, κατά το χρονικό διάστημα από 30/11/2012 έως και 06/01/2013, για να διοργανώσει εκδηλώσεις με αφορμή της εορταστική περίοδο Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς.
Σύμφωνα με την απόφαση, η Ένωση Εστίασης και Διασκέδασης μπορεί να τοποθετήσει δεκαεπτά μικρές ξύλινες κατασκευές (περιπτέρων παρουσίασης παραδοσιακών προϊόντων και μόνον), ανάμεσα στους φανοστάτες της παραλίας.

Παράλληλα θα κατασκευάσει τον κεντρικό οργανωτικό χώρο έμπροσθεν του κτιρίου της Τράπεζας της Ελλάδος και θα στολίσει τρία Χριστουγεννιάτικα δένδρα στον χώρο της κεντρικής παραλίας.

Οι οργανωτές μπορούν να τοποθετήσουν, τέλος, ηχεία τύπου κόρνας στους φανοστάτες της παραλίες για την αναπαραγωγή εορταστικής μουσικής τηρώντας απόλυτα το ωράριο κοινής ησυχίας.