Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Νέα Εταιρεία Διακίνησης Εμπορευματοκιβωτίων στο Λιμένα Βόλου

     Η διοίκηση του Ο.Λ.Β. Α.Ε. ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού υπήρξε συνάντηση με τον κ. Βασίλη Σαμοθρακίτη της ναυτιλιακής εταιρίας διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων SBC (Σαμοθρακίτης Ναυτιλιακή Ε.Π.Ε.) με σκοπό και στόχο το λιμάνι του Βόλου να εξυπηρετεί μόνιμα την εν λόγω εταιρία.


     Η ανωτέρω εταιρία ήρθε πρόσφατα στο λιμάνι Βόλου για να εξυπηρετηθεί κατά το διάστημα των απεργιακών κινητοποιήσεων σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη και αναλήφθηκαν από κοινού πρωτοβουλίες για μόνιμη συνεργασία.

     Κατά τη συνάντηση αυτή ανταλλάχθηκαν απόψεις για την καλύτερη οργάνωση της διακίνησης των φορτίων της συγκεκριμένης εταιρίας, τη βελτίωση των παρεχόμενων λιμενικών υπηρεσιών προς αυτή και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί σε μόνιμη βάση η συνεργασία αυτή. Πρόκειται για μία εκ των σημαντικότερων ελληνικών εταιριών του Κλάδου και η Ο.Λ.Β. Α.Ε. είναι ευτυχής για το άνοιγμα της συγκεκριμένης σταθερής συνεργασίας με το λιμάνι μας.

    Στα πλαίσια της διαμόρφωσης ενός νέου περιβάλλοντος στον τομέα των λιμενικών υπηρεσιών, η Ο.Λ.Β. Α.Ε. είναι βέβαιη ότι η συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία θα λειτουργήσει επ’ αμοιβαία ωφέλεια και θα έχει διάρκεια.Κατεβάστε το συνημμένο αρχείο σε μορφή