Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Δελτίο τύπου posidonia 2017

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου Α.Ε. θα μετέχει στην έκθεση Posidonia – 2017 Sea Tourism Forum, με δικό του περίπτερο, μέσω του οποίου στοχεύει στην προβολή του λιμένα του Bόλου και συνολικά στην προβολή της περιοχής της Μαγνησίας ως πόλου έλξης τουριστών κρουαζιέρας καθώς και τουριστών που χρησιμοποιούν σκάφη αναψυχής (yachts) ιδιωτικά ή επαγγελματικά. 


Είναι η πρώτη φορά που η ΟΛΒ Α.Ε. μετέχει με αυτοτελή παρουσία στη συγκεκριμένη έκθεση η οποία θα διεξαχθεί στον ειδικό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 23 & 24 Μαΐου του 2017.

Η παρουσία του Οργανισμού στην έκθεση πλαισιώνεται από video παρουσίασης της περιοχής και των εγκαταστάσεων του Λιμένος που θα προβάλλονται σε μεγάλες οθόνες, διαδραστική εφαρμογή παρουσίασης που θα μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες στην οθόνη αφής του infokiosk, καθώς και επιχειρηματικά δώρα ψηφιακής τεχνολογίας που θα προσφερθούν στους επισκέπτες με ενσωματωμένο πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό. Επίσης με την ευκαιρία της Posidonia – 2017 εγκαινιάζεται η νέα Ιστοσελίδα του ΟΛΒ στη διεύθυνση https://www.port-volos.grμε εξαιρετικά πλούσιο περιεχόμενο και εφαρμογές. Όλα τα παραπάνω δημιουργήθηκαν και υποστηρίζονται σε συνεργασία με την Βολιώτικη εταιρία Think.gr Α.Ε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο περίπτερο θα διανέμεται και έντυπο υλικό που μας διατέθηκε από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Βόλου.