Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής στο Βόλο

Την Πέμπτη 07-09-2017 ο Υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Βόλο και προέδρευσε σε σύσκεψη στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Α.Ε.


Στη σύσκεψη, που έλαβε χώρα στις 20:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της ΟΛΒ ΑΕ, συμμετείχαν τοπικοί φορείς (βουλευτές, τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, εκπρόσωποι παραγωγικών - επαγγελματικών τάξεων κλπ), όπου σε συναινετικό κλίμα εξέθεσαν στον κ. Υπουργό τις απόψεις και προτάσεις τους όσον αφορά την ανάπτυξη του λιμένα του Βόλου.

Ο κ. Υπουργός αφού άκουσε τις τοποθετήσεις των παριστάμενων, αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό για το Λιμένα Βόλου σε όλους τους τομείς. Παράλληλα, ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΟΛΒ ΑΕ, που με μεθοδικότητα σε πνεύμα συνεργασίας με όλους τους εμπλεκόμενους (αρχές, φορείς, χρήστες του λιμένα), εργάζεται επιτυχώς για την ανάπτυξη του λιμένα, προσπάθειες που θα υποστηρίξει, όπου απαιτείται, τόσο με νομοθετικές ενέργειες όσο και ως προς την αναζήτηση των κατάλληλων χρηματοδοτικών εργαλείων και πόρων.

 

Σχετικά δημοσιεύματα:

https://youtu.be/aN3WYrqv7cY?t=59

https://www.hcg.gr/node/15908

https://www.thessaliaeconomy.gr/blog/eidiseis/koyroymplis-meso-idiotikon-ependyseon-tha-anaptyxthei-to-limani-toy-voloy

https://www.myvolos.net/%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%bf%cf%85%cf%80%ce%bb%ce%ae%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%bd%ce%b9-%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%8c%cf%87%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b9/

https://e-volos.gr/kouroublis-nafpigoepiskevastiki-zoni-sto-limani-tou-volou-ke-ypo-parachorisis-ochi-idiotikopiisi/

https://e-thessalia.gr/se-kalo-dromo-anaptyxi-nafpigoepiskevastikis-zonis-sto-limani-volou-diaveveosis-kouroubli-apo-ton-olv/

https://www.thessaliatv.gr/news/48019/pkoyroymplhs-ta-limania-den-tha-idiwtikopoihthoyn-alla-tha-ypoparaxwrhthoyn/