Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Μέτρα Περιορισμού Εξάπλωσης «Κοροναϊού»

Αγαπητοί Συνεργάτες

 

     Δεδομένης της πρωτόγνωρης κατάστασης που δημιουργείται, με την εξάπλωση του «κοροναϊού» και προκειμένου αφενός να συνδράμουμε στην προσπάθεια περιορισμού της, αφετέρου να προφυλάξουμε όλους του εμπλεκομένους με την καθημερινή δραστηριότητα του λιμένα, ανακοινώνουμε ότι ενθαρρύνουμε τη χρήση εναλλακτικών μέσων επικοινωνίας μας και ειδικότερα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των τηλεφώνων, με τις διοικητικές, οικονομικές & τεχνικές μας Υπηρεσίες, προκειμένου να επιτυγχάνεται το απαιτούμενο αποτέλεσμα (συναλλαγές/συνεννοήσεις), χωρίς φυσική παρουσία/επαφή, που θα συνέτεινε στη διάδοση του εν λόγω ιού.


     Ακόμη γνωστοποιούμε στους ενδιαφερόμενους ότι εκδηλώσεις επί των χώρων του λιμένα και δη κλειστούς, που προϋποθέτουν σημαντική συνάθροιση κοινού, δεν θα εγκρίνονται, έως ότου αρθεί η ισχύς των αναγκαίων αυτών περιοριστικών μέτρων.

     Περαιτέρω η Ο.Λ.Β. Α.Ε. θα λάβει τα υποδεικνυόμενα, από τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, μέτρα προστασίας/προφύλαξης των εργαζομένων, των συνεργατών της και των εν γένει χρηστών του λιμένα, αμέσως μόλις μας γνωριστούν.

Παρακαλούμε θερμά για την ενημέρωσή σας.

 

 

Για την Ο.Λ.Β. Α.Ε.

Ο Δ/νων Σύμβουλος

 

     Σωκράτης Αναγνώστου



Ανακοίνωση ΟΛΒ ΑΕ 12-03-2020