Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Ο ΟΛΒ στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την κρουαζιέρα

Στις εργασίες του Παγκόσμιου Συνεδρίου για την κρουαζιέρα που διεξήχθη στην Μαδρίτη 1&2 Δεκεμβρίου 2020 υβριδικά, δηλαδή άλλοι σύνεδροι με φυσική παρουσία κι άλλοι μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, συμμετείχε η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Βίκυ Μήτρου. 

 


 

Η κ. Μήτρου είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες ενημέρωσης και συζήτησης με τις μεγαλύτερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υποστήριξης κι οργάνωσης κρουαζιέρας.  

Όπως ανέφερε η κ. Μήτρου «Με τα νέα δεδομένα τα οποία υπάρχουν, γίνεται μια επανεκκίνηση, αναθεωρώντας το παρελθόν και θέτοντας νέες βάσεις και στόχους για το μέλλον.

Μέσα από την υγειονομική κρίση που βιώνουμε, δημιουργούνται νέα ελκυστικά προϊόντα για την προσέλκυση νέων πελατών και προορισμών κι όλη η κοινότητα της κρουαζιέρας διατηρεί την αισιοδοξία της για το μέλλον.

Η ασφάλεια γίνεται η πρώτη προτεραιότητα για όλες τις εταιρείες, δημιουργούνται νέες τάσεις με κριτήριο τον πελάτη, ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω των συνθηκών αυστηροποιούνται  για όλους τους ταξιδιώτες, προσωπικό και εξωτερικούς συνεργάτες.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, διεκδικώντας για την πόλη και το λιμάνι το μερίδιο που του αναλογεί».