Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Στο λιμάνι του Βόλου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε λίγο μετά τις 7 το πρωί, την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2022, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για φέτος το «VIKING SKY» σημαίας Νορβηγίας.

 


Το κρουαζιερόπλοιο προερχόμενο από τον Πειραιά, μεταφέρει 308 επιβάτες και 436 άτομα πλήρωμα. Στο πλοίο επιβαίνουν τουρίστες κυρίως από ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο και θα παραμείνει στο λιμάνι του Βόλου για 11 ώρες, καθώς θα αποπλεύσει στις 18:00, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Το πλοίο υποδέχθηκε η Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. Βίκυ Μήτρου μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου Γεωργία Μποντού - Τοκαλή, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι τουριστικών πρακτορείων οι κ.κ. Σκλιάς Νικόλας και Χάγιας Χρήστος.

Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του ΟΛΒ κ. Βίκυ Μήτρου καλωσόρισε τον πλοίαρχο του κρουαζιεροπλοίου κι αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα.

Σε δηλώσεις η κ. Μήτρου ανέφερε "Καλωσορίζουμε σήμερα, το πρώτο κρουαζιερόπλοιο για τη φετινή σεζόν. Το σχέδιο είναι μεγαλόπνοο, καθώς αναμένονται σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, 53 κατάπλοι κρουαζιεροπλοίων στο λιμάνι μας. Στο πλαίσιο άριστης συνεργασίας με το τμήμα τουρισμού του Δήμου Βόλου και την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Γεωργία Μποντού - Τοκαλή, προσφέραμε αναμνηστικά δώρα στον πλοίαρχο, ενώ είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε διάφορα θέματα που αφορούν στην κρουαζιέρα.

Φέτος η σεζόν ξεκίνησε πολύ νωρίς κι αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία. Ο Βόλος είναι ένα ασφαλές λιμάνι που τηρεί όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας κι ευελπιστούμε για φέτος ότι η πανδημία δε θα επηρεάσει αρνητικά την κρουαζιέρα".