Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Έκδοση βιβλίου για το λιμάνι του Βόλου

 Σύμβαση με την «ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ» για την εκπόνηση μελέτης με θέμα το λιμάνι του Βόλου, υπέγραψε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. Σωκράτης Αναγνώστου παρουσία και της συνεργάτιδας της «ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ» Μαρίας Σπανού.

 


 Επισημαίνεται ότι το 2009 υπήρξαν πρωτοβουλίες από την τότε Διοίκηση του Οργανισμού για την έκδοση βιβλίου για το λιμάνι,που ωστόσο δεν καρποφόρησαν.

 Η τωρινή διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, προχώρησε σε έρευνα και εν τέλει επικοινωνία με την κ.  Μαρία Σπανού, συνεργάτιδα της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας – υπηρεσίες συμβούλων «ΠΗΛΙΟΝ ΟΡΟΣ» και μετά από σχετική πρόταση που κατατέθηκε αποφασίστηκε η διεκπεραίωση των εργασιών (συλλογή υλικού, έρευνα, τεκμηρίωση, συγγραφή κειμένων, γραφιστική επεξεργασία κειμένων και φωτογραφιών, σελιδοποίηση, διόρθωση τυπογραφικών δοκιμίων και υλικό έτοιμο προς εκτύπωση) για την έκδοση βιβλίου – λευκώματος.

 Η διάρκεια σύμβασης είναι 13 μήνες.

 Όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος κ. Αναγνώστου «Η ΟΛΒ Α.Ε., είναι διαχειριστής ενός από τα πλέον ιστορικά και σημαντικά ελληνικά λιμάνια της χώρας που διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο στην ανάπτυξη της πόλης συμβάλλοντας στην οικονομία αλλά και στην εν γένει «άνθιση» της περιοχής. Υπάρχει πλούσιο αρχείο και υλικό, για την έκδοση ενός βιβλίου – λευκώματος για το λιμάνι του Βόλου, από τις απαρχές της λειτουργίας του έως και τις μέρες μας, που θα αποτελέσει σημαντική παρακαταθήκη και ένα πολύτιμο ιστορικό «εργαλείο»».