Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Στο διήμερο συνέδριο LOGI.C μεθέμα «GLOBALLY CONNECTED SUPPLY CHAINS» ο Σωκράτης Αναγνώστου

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου συμμετείχε στο διήμερο συνέδριο LOGI.C μεθέμα «GLOBALLY CONNECTED SUPPLY CHAINS» που πραγματοποιήθηκε  στη Θεσσαλονίκη 10 – 11 Μαΐου από την O.MIND CREATIVES και το περιοδικό Supply Chain & Logistics magazine.


 Ο κ. Αναγνώστου, αναφέρθηκε στην ιστορία και στις μικτές χρήσεις του λιμένος Βόλου, ενώ ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στην εμπορευματική κίνηση και στο πλήθος προϊόντων που διακινούνται από το λιμάνι του Βόλου, στα Logisticsτου λιμανιού  και στο έξυπνο σύστημα καταγραφής και διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων, η β’ φάση του οποίου ολοκληρώνεται μέσα στο καλοκαίρι.

Επίσης, επανέλαβε και τόνισε γι ακόμη μία φορά την άμεση αναγκαιότητα σύνδεσης του λιμένος με τον σιδηρόδρομο .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ, περιέγραψε τον μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει ο λιμένας και τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε όλες τις προβλήτες και λιμενικούς χώρους, παραθέτοντας μεταξύ άλλων, στοιχεία για την επιβατική και τουριστική κίνηση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις περιβαλλοντικές δράσεις, καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης μέσω επενδύσεων για το λιμάνι του Βόλου.

Οι συμμετοχές στο συνέδριο ξεπέρασαν τις 600 με δια ζώσης παρουσία και τις 1.150 μέσω ψηφιακής μετάδοσης. Το συνέδριο, που τελούσε υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Βιομηχανιών και του Συνδέσμου Εξαγωγέων, έτυχε μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό κόσμο της Β. Ελλάδας.