Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Δήμου Βόλου

Εποικοδομητική συνάντηση είχαν την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή.


 Στο πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο φορέων για θέματα τουρισμού και τουριστικής προβολής της περιοχής, επαναδιατυπώθηκε η καλή πρόθεση, για από κοινού, συνέργειες και προώθηση σχεδιασμών και προτάσεων για την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Βόλου και της Μαγνησίας.

Μεταξύ άλλων, επισημάνθηκε η ανάγκη, να ενεργοποιείται και να εκτελεί δρομολόγιο καθ’όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου το τρενάκι του Πηλίου κι όχι μόνο συγκεκριμένους μήνες μέσα στον χρόνο, εξυπηρετώντας τους χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη με τα κρουαζιερόπλοια κι όχι μόνο.

 Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Σωκράτης Αναγνώστου επανέλαβε ότι «ο Βόλος, αποτελεί έναν θελκτικό τουριστικό προορισμό και μετά την πανδημία, έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των κρουαζιεροπλοίων που καταπλέουν στο λιμάνι μας. Από κοινού με όλους τους αρμόδιους φορείς, προσπαθούμε για επωφελείς συνέργειες και συνεργασίες για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας».