Οργανισμός Λιμένος Βόλου

Αφίξεις ΚρουαζιεροπλοίωνParking Λιμένος Βόλου Κεντρική Προβλήτα
Τρέχουσες ελεύθερες θέσεις στάθμευσης
Τελευταία ενημέρωση:
(Ενημέρωση κάθε 30')

Στο κρουαζιερόπλοιο «RENAISSANCE» ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου

Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 για πρώτη φορά υπό τη διαχείριση της Compagnie Francaise de Croisieres, το κρουαζιερόπλοιο RENAISSANCE.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου, μετά από πρόσκληση του καπετάνιου, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο μαζί με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Βόλου κ. Γεωργία Μποντού – Τοκαλή, την Λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου κ. Βασιλική Κωνσταντά και τους ναυτικούς πράκτορες από το ναυτικό πρακτορείο «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ν.Π.ΙΚΕ» Νίκο Σκλιά και Χρήστο Χάγια.

Στο κρουαζιερόπλοιο τους υποδέχτηκε ο καπετάνιος SimionCostin από τη Ρουμανία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Βόλου κ. Σωκράτης Αναγνώστου, συζήτησε με τον καπετάνιο για θέματα κρουαζιέρας και οι δύο άντρες αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες.

Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αναγνώστου «Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου, με συμμετοχές του σε forum για την κρουαζιέρα και σε διεθνείς εκθέσεις κρουαζιέρας, προωθεί τον Βόλο, ως τουριστικό προορισμό. Στόχος μας είναι οι επισκέπτες που θα έρχονται στην πόλη μας, να μένουν και να απολαμβάνουν την πολιτιστική κληρονομιά και στην ιστορία της περιοχής. Θέλουμε να δώσουμε και άλλες διεξόδους στους επιβάτες των κρουαζιεροπλοίων. Η κρουαζιέρα προσφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή και εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τα επικοινωνήσουμε στις εταιρείες και στους ανθρώπους που ασχολούνται με την κρουαζιέρα”.